PERFECT CLEAN

Oferim servicii de spălătorie și curățătorie chimică ecologică pentru:

Confecții și alte textile

• Lenjerie

• Cojoace și haine de piele

• Perdele și draperii

Nou! Spălare de covoare cu ridicare de la domiciliu

Sună la 0721 252 460 Sau la 0799 800 400

Pentru asigurarea unui înalt standard calitativ, au fost achiziționate cele mai performante echipamente de pe piată europeană, folosind cele mai bune soluţii chimice de curăţat și scos pete, cât şi detergenţi furnizați de renumite firme.

Compania PERFECT CLEAN – spălătorie și curățătorie ecologică are drept obiectiv să puna la dispoziția celor două mari categorii de consumatori:

  • hoteluri , restaurante, spitale, unitati militarec. Colectarea obiectelor in vederea curatarii / spalarii, direct de la sediul societatii dvs. si livrarea acestora intr-un interval de 24-48 h de la data colectarii (exceptie cazurile fortuite); plata serviciilor prestate (conform listei de preturi) putandu-se stabili de comun acord in functie de comenzi
  • persoane private carora le sunt oferite servicii personalizate de cea mai buna calitate, in termen rapid si cu respectarea tuturor cerintelor de mediu.

Servicii pentru

Confecții și alte textile

Află mai multe

Cojoace și haine de piele

Află mai multe

Perdele și draperii

Află mai multe

Personalul

Personalul a fost atent selectat în toate compartimentele firmei, angajații având experienţă în domeniu iar seriozitatea și profesionalismul acestor oameni este încă o garanţie pentru asigurarea de servicii de calitate. Tehnologiile competitive, implementate de conducerea managerială, experienţa şi seriozitatea în raport cu clienții noștri, sperăm că vor fi factorii decisivi în a folosi serviciile noastre integrate în funcţie de necesităţile şi bugetul dumneavoastră.

 

apelează la noi pentru confortul tău!

Sună la 0721 252 460

Ascultă reclama radio!