CALITATEA FACE DIFERENTA
 

Servicii spalatorie si curatatorie chimica ecologica


Confectii si alte textile – In cadrul serviciului de curatatorie haine, grija pentru camasile, rochiile, pantalonii, paltoanele, gecile si puloverele dumneavoastre este pusa pe primul loc. In cazul in care nu sunteti pe deplin multumiti de calitatea serviciilor prestate, firma noastra se obliga a repeta curatatoria fara alte costuri suplimentare din partea dumneavoastra.

Lenjerie – In procesul de spalare a lenjeriilor, precum cearsafuri, fete de perne si prosoape, utilizam o serie de detergenti, aditivi speciali cu rezultate superioare calitativ atat din punct de vedere estetic cat si in ceea ce priveste igiena. In combinatie cu apa dedurizata care elimina complet depunerile de calcar, permitand ca rufele sa fie mai pufoase si mai albe, detergentii utilizati au fost special selectati pentru eficienta in scoaterea petelor si murdariei zilnice, care se depun mai greu, fiind de asemenea mai usor de indepartat la urmatoarea clatire.

Cojoace si haine de piele - Prin serviciul de curatatorie haine piele si cojoace firma noastra se angajeaza sa ofere rezultate impecabile fara modificari sau deteriorari ale culorilor sau altor caracteristici ale produselor. Datorita complexitatii procesului de curatare, utilizam detergenti chimici si aditivi speciali, precum si aditivi de fixare a culorii emoliere a pielii.

Perdele si draperii – Pentru a obtine cele mai bune rezultate, fara modificari ale dimensiunilor sau ale coloritului, alegerea produselor de curatat se face in functie de textura si compozitia perdelelor sau draperiilor si, dupa caz, prin pretestarea acestora intr-o zona care nu este la vedere. Dupa aceasta curatatorie ecologica, perdelele si draperiile dumneavoastra vor arata ca noi si vor avea un tuseu placut, oferind in acelasi timp un aer curat si improspatat incaperii.
Asiguram garantia calitatii serviciilor la standarde inalte
Tel: 0269 210 880
Mob: 0721 252 460